new_logo_wakeup_24.png

Der Fanfare Medernach an hire Memberen ass et eng grouss Freed Iech op déi drëtt Editioun vum Wake Up! Festival, deen de 15. Juni 2024 zu Miedernach wäert stattfannen, ze invitéieren.

Als Veräin vun der Aerenzdallgemeng, ass et eis een Uleies den Awunner aus der Gemeng, wéi och aus der Ëmgéigend oder souguer aus dem noe Grenzgebitt ee kulturellen Highlight ze offréieren. Mir wëllen dozou bäidroen, datt d’Duerfliewen zu Miedernach weiderhi besteet an dass d’Leit sech ënnerenee kenneléieren, sech net ausernee liewen, mee als Gesellschaft zesummewuessen.

Aus dësem Grond ass et eis wichteg, dass den Entrée vum Wake Up! Festival weiderhi gratis ass.

De musikaleschen Optakt vum Festival waert duerch befrënt Museksveräiner aus der Noperschaft gemaach ginn. Géinter Owend stinn da Concerte vu Live Bands um Programm. Esou erwaarden d‘Visiteuren dëst Joer ab 14.00 Auer d‘Jugendensemblë vun der Miedernacher a Jonglënster Musek, d‘Pompiers Fanfare vu Bettenduerf, déi Biisser Musek an déi Jonglënster Musek. Ab 19.00 Auer spillen dann d’Bands „Hannah Ida“ (L), „Powerblech”(L), „The Bangin’ Men“ (L), an “The Magic Mumble Jumble” (NL). Als Ofschloss vum Owend luet d’DJane Haasi mat musikalesche Cruen aus de 60er Jore bis haut zum Danzen an.

Well d’Organisatioun vun dësem Festival awer mat grousse Käschte verbonnen ass, si mir op d’Ënnerstëtzung vu Sponsoren ugewisen. Als Merci an Unerkennung un déi Leit, déi mat hirem Don dozou bäidroen, datt de Festival weider bestoe kann, géinge mir Sie an eiser Broschüre bei den Donateuren ernimmen.

Mir géifen eis iwwer Är Ënnerstëtzung freeën a soen Iech am viraus villmools Merci!

Gäre kënnt Dir är Iwwerweisung traditionell op eise Konto mam Vermierk

"Don Wake Up! Festival 2024" maachen:

Banque et Caisse d’Epargne de l’Etat (BCEELULL)

IBAN No.: LU92-0019-2900-0274-8000

(Wann Dir NET wëllt ernimmt ginn, deelt eis dat w.e.g. schrëftlech mat.)

Membre donateur: 5-49€
Membre du comité d‘honneur: 50-99€
Membre du comité de patronage: >100€

Donateur
Wake Up!Festival

Ënnerstetzt eis mat ärem Don

€

Villmools Merci fir är Ënnerstëtzung!

Don_WakeUp_2024.png